mandag, august 06, 2018

Ferie 2018 - Ut på tur


Siden ferien definitivt og ugjenkallelig er over, er det vel på tide å ta en titt på årets feriebilder. De delene av ferien som ikke ble tilbragt med å renne bort i Oslo (jeg er ikke laget for sånne temperaturer, og er tilbøyelig til å kaldkvele den neste som snakker om hvor fantastisk sommeren har vært. Brune plener og trær som går i høstmodus allerede i juli er ganske dessuten trist, spør du meg) utspilte seg i København og på Lillehammer.


Solnedgang fra danskebåten I.


Solnedgang fra danskebåten II (ca 20 min senere).


Interiør fra Mormors, en sjarmerende tesalong vi tilfeldigvis kom forbi (og dermed måtte ta turen innom for te og kake) på vår vei til Marmorkirken.


Fotball-, jordbær- og sjokoladesiesta på hotellrommet i Køben. (Brasil-Belgia, for de som måtte lure).


Vi satt på en utekafe ved Nørreport da garden kom vandrende forbi.


Huset med den flotte glassveranda ligger på Lillehammer.


Når det er hetebølge og hotellet ikke har air condition, er det å ha et hjørnerom med to franske balkonger en god erstatning (som hadde vært enda bedre uten karaokebaren rett borti veien. Når ble Still got the blues en karaokeslager...? *mistenker heftig luftgitarsolo*)


Bjerkebæk - Sigrid Undsets hjem. Fullt av bøker og potteplanter og med gyngestoler både her og der - jeg var helt klar for å flytte inn...


Det var såpass varmt i København at gardisten på Amalienborg trygt kunne la kappen henge...


Sankt Hans kilde ved Roskilde domkirke - et pilegrimsmål sagt å ha legende krefter. Kommunen er tydeligvis ikke så overbevist, ettersom det er satt opp skilt som advarer mot å drikke vannet...

Ingen kommentarer: