torsdag, februar 06, 2014

Hei Mikke Mikke hei!


Det var en desemberdag for lenge, lenge siden at min søster fylte år. Det gjør hun forsåvidt hvert år, men i dette tilfellet fylte hun 6 eller 7, hvilket vil si at jeg var 3-4 år gammel. Så liten at farmor hadde med gave til meg også (innpakket i silkepapir, mvh hilsen 30+ år gamle minner. Muligens ikke helt til å stole på). Vi fikk hver vår kopp med Mikke Mus-motiv; det var ganske stort tidlig på 80-tallet når ikke hver tegneserie- og barne-tv-figur hadde sin egen produktserie (mvh alt-var-bedre-før-nostalgien. Heller ikke helt til å stole på). Alderen vår tatt i betraktning ble det naturlig nok drukket mest saft av disse koppene.

Av ukjente årsaker har begge koppene endt opp i mitt skap, hvor de stor sett lever en litt støvete og glemt tilværelse bak alle de mummikoppene og de store tekrusene. De er litt små og litt tykke, og når sant skal sies har ikke Mikke den samme appellen for meg i dag som han hadde da jeg var barn. Men når vinteren setter inn og forkjølelse og sår hals gjør sitt inntog får de sin årlige renessanse - det er nemlig ikke aktuelt å drikke varm saft av andre kopper enn disse. Sånn er det bare (mvh Hilde, 3,5 år. Av og til helt til å stole på).

3 kommentarer:

trine sa...

Øhh... Alt VAR da sirlig pakket inn i silkepapir tidligere? Selvfølgelig er det til å stole på!

Og det er da ingen tvil om at ALT var bedre før? I gode gamle (okei, i det minste litt eldre) dager...

Anne-Lill sa...

Åh, de koppene er jo kjempesøte. Og jeg er helt sikker på at varm saft drukket fra disse er verdens beste medisin mot sår hals...

Sulvis sa...

Siden du er du: du har fått en utmerkelse i bloggen min!