fredag, juni 12, 2009

Malmö I

I begynnelsen av uka var jeg og en del kollegaer på bibliotektur til det store utland -nærmere bestemt Malmö og København -og besøkte biblioteket og fikk oss et lite pustehull i den travle skoleboksesongen. For de som har interesser i den retning, vil bilder fra selve bibliotekbesøkene etterhvert dukke opp i jobbloggen, mens øvrige inntrykk, bilder og rapporter fra turen vil komme her i rykk og napp.

Så vet vi det -biblioteket er for voksne hva ballrommet på Ikea er for barn ;) Men når komer det ballrom for voksne? Jeg savner å ha tilgang på det hos Ikea...

Ikke så lett å se, men dette er en sagogrotte -inne i en sirkelrund bokhylle på Stadsbiblioteket.

En adresse for de reiselystne...

Sannsynligvis et av Malmös eldste hus, bygget på 1500-tallet. Gamlebyen i Malmö er i det hele tatt veldg hyggelig og vel verdt et besøk.


Mediegymnaset holder til i en gammel ubåthall (hvor det vissnok bare er bygget én ubåt, men det var åpenbart nok), og innimellom ser man forsatt rester etter industribygget.


Hihi...

Turning torso. Dette er faktisk en boligblokk, på hele 54 etasjer. Jeg hadde vel ikke sagt nei takk til en toppleilighet der -så lenge heisen virket...

Te og ekte svensk kanelbulle i et klasserom på Mediegymnaset.


Skulptur ved kanalen.

En ekte musikant slo seg sammen med de fastboende muntre musikantene med fast tilholdssted i gågata...

Ingen kommentarer: