mandag, mai 04, 2009

Dagens middagstips



Årets ambisiøse middagsplaner har så langt gått litt i rykk og napp, med varerende grad av både innsatsvilje og hell. Denne kan hvertfall godt bli en gjenganger -kyllingbryst fyllt med spinat og fetaost stekt i ovn med potetbåter og servert med minitomater og youghurt med agurk og mynte.

Plastdørslag smeltet på sterk varme anbefales derimot ikke...

2 kommentarer:

Sulvis sa...

Og nå må du legge ut oppskriften!

HildeSol sa...

Du tror jeg har sånt...? Her i huset blir gjerne maten til mens man kokkelerer...

Man tager et kyllingbryst, bruner det litt i stekepanne (fordi man gjerne vil ha litt stekeskorpe utenpå), skjærer en lomme i kjøttet og stapper inn generøse mengder spinat (av det frosne, halvtinte slaget) og fetaost, legger det i en ildfast form sammen med båter av kokte poteter og krydder og lar det stå på passe varme (ca 200?) til det er gjennomstekt (ca 30 min?).

Elle noe sånt...