fredag, februar 20, 2009

Muffins med det lille ekstra

Jeg har lenge siklet på Elanors oppskrift på Baileys-muffins, og siden Liv Randi så generøst tilbød seg å taxfree-handle, bød endelig muligheten seg. Dette kan nok bakes igjen -og igjen... *nam*

6 kommentarer:

Fée sa...

Mener du at det endelig finnes noe fornuftig å bruke Baileys til? Vil det si at det ikke smaker Baileys, men godt? *liker ikke Baileys*

HildeSol sa...

De smaker ikke utpreget Baileys nei, men veldig godt. Litt brownies-aktig.

Aase sa...

Bailies er best i bar tilstand. Gjerne med en liten isbit....


*skal ikke åpne flasken min*

Linn Mari sa...

snakk om å sløse med baileysen da :P
Er ganske så enig med Aase her..

Men de så jo veldig gode ut da :)

Elanor sa...

Ser man det, ja! :) Det kan jeg tenke meg smakte! Jeg er forresten veldig glad i baileys, men det er verdt å ofre en halv dl for å lage disse! Har faktisk tenkt til å lage dem igjen når jeg har kakeansvar på korøvelsen. *Håper på rester*

HildeSol sa...

Her ble det ingen rester... 22 muffins, to mennesker, to dager *poff*