lørdag, januar 03, 2009

Utmerket!

Jeg har fått en bloggutmerkelse fra Sol:“The blog invests and believes the PROXIMITY - nearnessin space, time and realationship! These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prices or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prices are cut,even more friendship are propagated. Please give more attention to these writers!Deliver this award to eight bloggers who must choose eightmore and include this cleverly written text into the body of their awards.”

“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres”.


Videre til åtte var jo voldsomt da -men regler er til for å brytes... Utmerkelse går herved videre til:
Sulvis
Den grønne sti
Elanor
Christine
Gro
Aase

Forutsetningen for tildelingen er imidlertid at de kommer hit og finner den selv ;)

2 kommentarer:

Elanor sa...

Hei, Jeg må bare få lov til å takke deg for den hyggelige påskjønnelsen, men jeg tror neppe det er særlig fortjent. Formålet mitt er jo ikke å finne venner. Formålet er å lage bra mat, samt å huske hva jeg har laget. Men selv om jeg ikke føler at jeg kan ta imot dette, er det alltid hyggelig å bli husket på :)

Sulvis sa...

Tusen takk for utmerkelsen, Eksil-bibliotekar! Du er nå søt, da!!