tirsdag, mars 07, 2006

Hva skjer'a?

Pussig hvor fort tiden går, selv når det egentlig ikke skjer stort... Det er vinter på Averøya, forrige helg kom det akkurat nok snå til at det ble ordentlig hvitt unten gresstuster på avveie, og siden har vi stort sett hatt 3-4 minusgrader og strålende sol :) Nesten så man får lyst til å gå på ski (merk: nesten... ;) )

Forrige helg (jepp, den store snø-helgen) var jeg i Oslo for å sniffe eksos og asfalt og gå på ikea, og ikke minst for å ocerraske mamma. Hun skulle feire 50-årsdagen med damelag og trodde jeg befant meg laangt unna, ikke minst fordi hun ringte meg noen timer før festen og jeg fortalte om været på øya. Flybillett: 2000,-, trikkekort: 210,- , ansiktsuttrykket da jeg og søster dukker opp for å holde tale: ubetalelig... :) Rakk også å spise frokost med Ann Kristin, levere bursdagsgave hos Marita, cafe og middag med Kjersti (og Svein) og besøke Line, i det hele tatt en vellykket helg :)

Denne helgen har det stort sett vært koret som har stått i fokus, med fest med mannskoret lørdag og salmekveld i kirken søndag. I morgen skal vi i aksjon igjen, da som kulturelt innslag på 8. mars-markeringa. Ellers er tv'en som alltid min venn, så jeg følte meg ganske så forlatt da alle kanalene mine plutselig ble borte... Men jeg fikk dem tilbake, og i mellomtiden overlevde jeg på Sex & singelliv-boksen... Bredbåndet er midlertidig avlyst, et godt tips er å ikke spørre meg om telenor med det første... *grrr*

På biblioteket rusler og går det i rykk og napp, bortimot en time uten besøk er ikke helt uvanlig. Den amerikanske ambassaden har ikke gitt tegn til å ville kaste bøker etter meg , så de stoire moralske dilemmaene har også uteblitt. Derimot er mammutsalget alltid innbringende... ;) Og om tre uker er det klart for biblioteksmøtet i Trondheim! :)

Ingen kommentarer: