tirsdag, februar 14, 2006

Heia Bystøl!

OL-gull er alltid gøy (hvertfall til Norge, gull til Sverige er bare gøy når vi tar flere enn dem... ;) ), men norsk gull i hopp er særdeles gøy! Store gratulasjoner til Lars Bystøl og Roar Ljøkelsøy, med ønske om mer gull/gøy i tiden fremover... :) Ikke fullt så gøy med Håvard Klemetsen, Simon Amman og de andre som absolutt skal gå på trynet i tide og utide (spesielt det siste...), vennligst slutt med det...

Har, ikke overraskende, hatt en OL-helg foran tv, det er altfor avhengighetsskapende... Hadde planer om en pause (kanskje til og med en tur ut?!) under snowboard-rennet, men jammen ble jeg ikke sittende gitt... I kveld skal jeg hvertfall ut, skal på West Side Story med en gjeng fra koret. Det er jo Operafestuker i Kristiansund, og det må man jo få med seg.

I går var jeg på bokgilde i Molde, hvor det ble presentert mange av fjorårets bøker. Tanken bak (det er fylkesbiblioteket som arrangerer) er at man skal kunne formidle bøkene uten nødvendigvis å måtte lese dem selv, og det er jo kjekt. Del hele gikk av stabelen på Røkkeløkka, med Molde-effekter og -spillere både her og der. Jeg så vel egentlig ingen grunn til å vifte med Rosenborg-logoen som dingler fra mobilen min i kantina... (Forøvrig vil jeg bare understreke at i motsetning til Kjernen, synes jeg det er en god ting at Steffen Iversen endelig har tatt til vettet og vendt hjem :) ). På min vei til og fra Rosenes by, fikk jeg også endelig opplevd Atlanterhavsveien, kommunens store stolthet og "Århundrets byggverk". Synes vel egentlig akkurat det er litt ufortjent, det er jo beliggenheten og naturen rundt som er opplevelsen og det imponerende, ikke selve veien... Men flott var det, særlig på hjemveien da det hadde begynt å skumre og en rød fullmåne hang over de snøkledt fjellene.

Mens jeg har skrevet her, har vi fått to nye OL-medaljer, til Hanevold og Andresen! :)

Ingen kommentarer: